חיפוש
 
לדף הבית >>     דליה מורג >>

כיצד אפשר להשתלב בהייטק בתחום של פיתוח הדרכה

 

כותבת הטור הינה דליה מורג, מומחית ביעוץ קריירה, במודיעין. התחום של פיתוח הדרכה בתחום ההייטק מציע מגוון רחב של הזדמנויות להשתלבות. בטור זה אסקור כמה צעדים חשובים שיוכלו לעזור לכם להתחיל...

 

הנה כמה צעדים שיכולים לסייע לך להתחיל:

לימוד והתמקצעות: קודם כל, חשוב לקבל השכלה בתחום ההייטק ובנושאי פיתוח תוכנה. זה כולל ללמוד שפות תכנות נפוצות (כמו Python, Java, JavaScript ועוד), להתנסות בפיתוח אפליקציות, פיתוח אתרים וכדומה.

הכרת טכנולוגיות בתחום ההדרכה: להכיר את הטכנולוגיות והכלים הרלוונטיים בתחום ההדרכה בהייטק, כולל פלטפורמות למידה מקוונות, מערכות ניהול למידה (LMS), פתרונות למידה עצמאית (self-paced learning), פיתוח מערכות למידה ממוחשבות וכדומה.

פיתוח כלים ויישומים טכנולוגיים: אפשר להתמקצע בפיתוח יישומים וכלים טכנולוגיים שיסייעו בתהליכי ההדרכה, כגון פיתוח מערכות למידה ממוחשבות, אפליקציות ללמידה ניידות, פתרונות למידה מרחוק, וכדומה.

הבנת צרכי השוק והלקוחות: חשוב להבין את צרכי הלקוחות והשוק בתחום ההדרכה בהייטק על מנת ליצור פתרונות יעילים ומתאימים.

עבודה עם חברות וארגונים: ניתן לעבוד בתור מפתח או מנהל פרויקט בחברות המתמחות בפיתוח פתרונות טכנולוגיים ללקוחות בתחום ההדרכה, או אפילו להיות חלק מצוותי הפיתוח הפנימי של ארגונים גדולים אשר פותחים כלים להדרכה פנימית.

התמקדות בתחום ספציפי: כדי להתמקד בתחום מסוים בתחום ההדרכה, כמו למשל למידה מרחוק, למידה עצמאית, הדרכה מותאמת אישית, או כל תחום אחר, יש להיות מוכן להתמקד ולהתמקש בו.

קידום עצמי ורשתות יחסים: כמו בכל תחום בהייטק, חשוב לקדם את עצמך ולהקים קשרים עם מקצוענים אחרים בתחום ובתעשייה.

עדכון ולמידה קבועה: תחום ההייטק משתנה במהירות, ולכן חשוב להישאר מעודכן וללמוד כל הזמן על טכנולוגיות חדשות ושיטות חדשות בתחום ההדרכה.

כאשר מתמקדים בפיתוח הדרכה בתחום ההייטק, חשוב להיות רעיוניים, יצירתיים ולעמוד בקשיבות לצרכי השוק והלקוחות.

יש לכם עוד שאלות ליעוץ, קריירה דליה מורג? כנסו!

הפייסבוק שלי

0542244678

 
 
 
למה  mcity

למה mcity

יולי לב מתראיין בערוץ 13

יולי לב מתראיין בערוץ 13

 
 

זכויות הפציינט בעת רשלנות רפואית

תושב העיר פונה לעו”ד ניסן מנו, מנהל פורום בתחום רשלנות רפואית ונזקי גוף, בשאלה:”ניסן שלום. הייתי בטרם בגין כאבים חזקים באוזן ובלסת. נאמר לי שיש לי דלקת באוזן. לאחר מכן התגלה שבכלל זה נובע מעומס על הצוואר שהשליך על הלסת ויצר שם מעין דלקת וטופלתי בפיזיותרפיה. האם זה נחשב לרשלנות מצד הרופא שבדק אותי בטרם והביא לי טיפות אנטיביוטיות לאוזן שבכלל לא היה בהן צורך. במידה וכן מה עושים, זה קרה לפני מס` חודשים”. לתשובת המומחה- כנסו...

מהו סעיף 26 לחוק הירושה ולמה חשוב להכירו

 

צוואה היא האמצעי המשפטי הטוב ביותר מבחינתו של אדם להורות כיצד הוא מעוניין לחלק את רכושו עם הליכתו לבית עולמו. מדובר במסמך משפטי מחייב המבוסס על כיבוד רצון המת המהווה לדברי כבוד הנשיא בדימוס, אהרון ברק, ”חלק מתרבותנו הכללית והמשפטית” וכן ”עיקרון ידוע של המשפט העברי לפיו מצווה לקיים את דבר המת”. להמשך קריאת המאמר של עו”ד גילה עיני, מומחית לדיני משפחה, גישור ועוד, כנסו...

החלקה באולם אירועים- מי ישלם פיצויים?

 

תושבת העיר פונה לעו”ד ניסן מנו, מנהל פורום בתחום רשלנות רפואית ונזקי גוף, בשאלה: ”שלום רב, הייתי בחתונה של חברתי הטובה והחלקתי בשירותים בגלל שהרצפה הייתה רטובה. עקב כך שברתי את הרגל. האם במצב כזה ניתן לתבוע ואיך מתנהל התהליך, תודה”. לתשובת המומחה- כנסו

 
 

 

 

ברקי יש לי שאלה
יש לי שאלה לגדי ברקאי

 

מדורים