חיפוש
 
לדף הבית >>     נטע פפר, יעוץ אישי ומשפחתי, מודיעין >>

האם שוני בין בני זוג מעצים את הזוגיות

 

כותבת המאמר הינה יועצת זוגית, פרטנית ומשפחתית, מנהלת את העסק ’משפחה בצמיחה’. האם יש בכך גם יתרונות? על כך בטור הבא...

 

כן, זה בסדר ששני בני זוג להיות שונים מאוד האחד מהשני. בעצם, זה די נפוץ ורגיל. כל אדם מורכב מאישיות שונה, ערכים שונים, ולעיתים גם מתרבויות שונות. השונות הזו יכולה להיות מקור לגידול ולהעשרה ביחסים.

ישנם יתרונות בכך שבני הזוג שונים זה מהשני:

  1. השלמות: זוגות המשלימים זה את זה באופן טוב יכולים לאפשר אורך חיים ארוך יותר של ניהול זוגי תקין עם שלום בית. לדוגמה, כאשר אחד מהם יתרגש במהירות והשני יהיה יותר רגוע, הם יוכלו ללמוד איך לאזן  זה את זו יחדיו.

  2. העשרה מבחינת נקודות מבט: זוגות ששונים יכולים להביט על חיים ועל האתגרים בדרכים שונות. כך, הם יכולים להעשיר זה את זה ברעיונות חדשים ובפתרונות יצירתיים.

  3. תמיכה והשלמה: כאשר בני זוג משלימים זה את זה בנקודות חולשה וחזקות, הם יכולים לתת תמיכה ולהעניק עזרה בתחומים שבהם הם יותר חזקים.

  4. למידה והתפתחות: השונות בין בני הזוג יכולה להוות אתגר, אך גם הזדמנות ללמוד ולהתפתח. כאשר הם פוגשים ופועלים יחד, הם יכולים ללמוד דרכי פעולה חדשות ולצמוח יחד כאנשים.

אז כן, השונות בין בני זוג יכולה להיות משמעותית בבניית היחסים וכן גם בצמיחתם האישית.

יש לכם עוד שאלות ליעוץ אישי ומשפחתי נטע פפר? כנסו!

052-424-8827

דברו איתנו ב whatsapp   

 

 
 
 
למה  mcity

למה mcity

יולי לב מתראיין בערוץ 13

יולי לב מתראיין בערוץ 13

 
 

זכויות הפציינט בעת רשלנות רפואית

תושב העיר פונה לעו”ד ניסן מנו, מנהל פורום בתחום רשלנות רפואית ונזקי גוף, בשאלה:”ניסן שלום. הייתי בטרם בגין כאבים חזקים באוזן ובלסת. נאמר לי שיש לי דלקת באוזן. לאחר מכן התגלה שבכלל זה נובע מעומס על הצוואר שהשליך על הלסת ויצר שם מעין דלקת וטופלתי בפיזיותרפיה. האם זה נחשב לרשלנות מצד הרופא שבדק אותי בטרם והביא לי טיפות אנטיביוטיות לאוזן שבכלל לא היה בהן צורך. במידה וכן מה עושים, זה קרה לפני מס` חודשים”. לתשובת המומחה- כנסו...

מהו סעיף 26 לחוק הירושה ולמה חשוב להכירו

 

צוואה היא האמצעי המשפטי הטוב ביותר מבחינתו של אדם להורות כיצד הוא מעוניין לחלק את רכושו עם הליכתו לבית עולמו. מדובר במסמך משפטי מחייב המבוסס על כיבוד רצון המת המהווה לדברי כבוד הנשיא בדימוס, אהרון ברק, ”חלק מתרבותנו הכללית והמשפטית” וכן ”עיקרון ידוע של המשפט העברי לפיו מצווה לקיים את דבר המת”. להמשך קריאת המאמר של עו”ד גילה עיני, מומחית לדיני משפחה, גישור ועוד, כנסו...

החלקה באולם אירועים- מי ישלם פיצויים?

 

תושבת העיר פונה לעו”ד ניסן מנו, מנהל פורום בתחום רשלנות רפואית ונזקי גוף, בשאלה: ”שלום רב, הייתי בחתונה של חברתי הטובה והחלקתי בשירותים בגלל שהרצפה הייתה רטובה. עקב כך שברתי את הרגל. האם במצב כזה ניתן לתבוע ואיך מתנהל התהליך, תודה”. לתשובת המומחה- כנסו

 
 

 

 

כל מה שקורה בעיר באנר הדר

 

מדורים