איך להתמודד עם החשק למתוקים
ממה הצורך לאכילת דברים מתוקים אחרי ארוחות נובע? מה כדאי לאכול ובאיזו כמות על מנת שלא יעלה את רמת הסוכר במידה ניכרת? תשובות לשאלות אלו ועוד בטור הבא...
אציין 2 סיבות עיקריות לחשקים למתוק אחרי האוכל:
1. הורמון הדופמין שהינו גם מוליך עצבי אחראי על ההתמכרויות שלנו לסוכרים פחמימות ניקוטין אלכוהול ועוד….
2. הורמון האינסולין, נכנס לפעולה בעת שאנו אוכלים ארוחת עתירת פחמימות וסוכרים וגורם לגופנו לצרוך עוד ועוד מתוק.
הפיתרון:
לאכול ארוחות עשירות בעלים ירוקים ובחלבונים ללא סוכרים שומנים ופחמימות על מנת לאזן את גופנו ולהחזיר את השליטה על האכילה הנכונה לגופנו.
אציין שעלים ירוקים משפרים את כל תיפקודנו וככל שנרבה מהם נייצב את גופנו ונאזן את הורמוני הדופמין והאינסולין.
את יכולה להוסיף לפי שיקול דעתך;
נטילת כמוסת VixiV שרכיביה טבעיים לחלוטין + אימוץ שיטת האכילה של יולי לב מייסדVixiV מסייעת לנו לאזן את שתי ההורמונים לעיל ולצאת מכל מעגלי ההתמכרויות.
יש לכם עוד שאלות ליולי לב VixiV? כנסו!
054-2240694 האתר שלי