חיפוש
 
לדף הבית >>     צרכנות גליל סיטי >>

האם שימוש באותם האשטגים יעיל לשיווק דיגיטלי?

 

כותב המאמר הינו שי סגל, מומחה בתחום השיווק הדיגיטלי מאזור חיפה. אמנם יש פיתוי להשתמש באותה רשימה של האשטגים שאתם יודעים שהם רלוונטיים לתחום שלכם, אך האם זה באמת כדאי?

 

אמנם יש פיתוי להשתמש באותה רשימה של האשטגים שאתם יודעים שהם רלוונטיים לתחום שלכם, אך שימוש קבוע באותם האשטגים עלול להזיק יותר מאשר להועיל.

הנה הסיבות לכך:

  • אלגוריתם: האלגוריתמים של רשתות חברתיות, ובמיוחד באינסטגרם, נועדו להציג למשתמשים תוכן רענן ומגוון. שימוש חוזר באותם האשטגים עלול להתפרש על ידי האלגוריתם כ"ספאם" או חוסר גיוון, וכתוצאה מכך להפחית את החשיפה של הפוסטים שלכם.
  • קהל יעד: שימוש באותם האשטגים מגביל את החשיפה שלכם לאותו קהל יעד שכבר נחשף לתוכן שלכם בעבר. גיוון בהאשטגים מאפשר לכם להגיע לקהלים חדשים ורחבים יותר.
  • רלוונטיות: לא כל האשטג מתאים לכל פוסט. חשוב להתאים את ההאשטגים לתוכן הספציפי של כל פוסט כדי להגיע לקהל היעד הרלוונטי ביותר.

מה כן מומלץ לעשות?

  • ליצור מאגר של האשטגים: צרו מאגר של האשטגים רלוונטיים לתחום שלכם, הכולל האשטגים פופולריים, נישתיים וממותגים.
  • לגוון בין האשטגים: בכל פוסט, בחרו מתוך המאגר מספר האשטגים שונים ורלוונטיים לתוכן הספציפי.
  • לבצע מחקר האשטגים באופן קבוע: בדקו אילו האשטגים פופולריים ורלוונטיים כרגע ועדכנו את המאגר שלכם בהתאם.
  • להשתמש בהאשטגים ספציפיים: בנוסף להאשטגים כלליים, השתמשו גם בהאשטגים ספציפיים יותר שמתייחסים לנושא הפוסט.
  • לבדוק ביצועים: עקבו אחר ביצועי הפוסטים שלכם ונתחו אילו האשטגים הביאו לחשיפה ומעורבות גבוהה יותר.

לדוגמה:

אם אתם בעלי חנות בגדים, במקום להשתמש תמיד בהאשטגים כמו #אופנה #בגדים #סטייל, נסו לגוון ולהשתמש גם בהאשטגים ספציפיים יותר, כמו #שמלות_ערב #חולצות_גברים #אופנה_ישראלית, בהתאם לסוג הבגד שמוצג בפוסט.

לסיכום, גיוון בהאשטגים הוא חשוב להגדלת חשיפה, הגעה לקהלים חדשים ומניעת "ספאם" בעיני האלגוריתם. השקיעו זמן במחקר האשטגים ובהתאמתם לכל פוסט כדי להשיג את התוצאות הטובות ביותר.

(חלק מהמידע, נכתב בעזרת תוכנת AI של גוגל)


יש לכם עוד שאלות לשווק דיגיטלי - שי סגל? כנסו!

052-8065656 המיניסייט שלי האתר שלי

רוצה לצ'וטט?
 
 
 
 
למה  mcity

למה mcity

יולי לב מתראיין בערוץ 13

יולי לב מתראיין בערוץ 13

 
 

זכויות הפציינט בעת רשלנות רפואית

תושב העיר פונה לעו”ד ניסן מנו, מנהל פורום בתחום רשלנות רפואית ונזקי גוף, בשאלה:”ניסן שלום. הייתי בטרם בגין כאבים חזקים באוזן ובלסת. נאמר לי שיש לי דלקת באוזן. לאחר מכן התגלה שבכלל זה נובע מעומס על הצוואר שהשליך על הלסת ויצר שם מעין דלקת וטופלתי בפיזיותרפיה. האם זה נחשב לרשלנות מצד הרופא שבדק אותי בטרם והביא לי טיפות אנטיביוטיות לאוזן שבכלל לא היה בהן צורך. במידה וכן מה עושים, זה קרה לפני מס` חודשים”. לתשובת המומחה- כנסו...

מהו סעיף 26 לחוק הירושה ולמה חשוב להכירו

 

צוואה היא האמצעי המשפטי הטוב ביותר מבחינתו של אדם להורות כיצד הוא מעוניין לחלק את רכושו עם הליכתו לבית עולמו. מדובר במסמך משפטי מחייב המבוסס על כיבוד רצון המת המהווה לדברי כבוד הנשיא בדימוס, אהרון ברק, ”חלק מתרבותנו הכללית והמשפטית” וכן ”עיקרון ידוע של המשפט העברי לפיו מצווה לקיים את דבר המת”. להמשך קריאת המאמר של עו”ד גילה עיני, מומחית לדיני משפחה, גישור ועוד, כנסו...

החלקה באולם אירועים- מי ישלם פיצויים?

 

תושבת העיר פונה לעו”ד ניסן מנו, מנהל פורום בתחום רשלנות רפואית ונזקי גוף, בשאלה: ”שלום רב, הייתי בחתונה של חברתי הטובה והחלקתי בשירותים בגלל שהרצפה הייתה רטובה. עקב כך שברתי את הרגל. האם במצב כזה ניתן לתבוע ואיך מתנהל התהליך, תודה”. לתשובת המומחה- כנסו

 
 

 

 

ברקי יש לי שאלה
כל מה שקורה בעיר באנר הדר

 

מדורים