חיפוש
 
לדף הבית >>     חן נוי, הנהלת חשבונות ויעוץ מס, נילי >>

האם רואה חשבון יכול ליצור צעדים לשיפור העסק

 

האם זה חלק מתפקידו או שזה יכול להוות רק בונוס אצל חלק מרואי החשבון הקיימים והאם זה לגיטימי לבקש זאת? על כך בטור הבא שנכתב ע”י מומחה בהנהלת חשבונות ויעוץ מס.

 

לימודי ראיית חשבון כוללים בתוכם הרבה מאד אלמנטים מתחום החשבונאות, הכלכלה , מיסוי , שווק ואפילו פן פסיכולוגי.

ההסמכה הניתנת לרואה חשבון היא לביצוע ביקורות כספיות לעסקים ובנוסף לכך כל רו"ח מוסיף ככל שירצה תחומי ענין והתמחויות. יש כאלו שפונים לניהול עסקים, אחרים לנושאי מיסוי , משכנתאות , בנקאות וכיוצ"ב .
לכל התמחות יש תתי נושאים, למשל בתחום המיסוי - מיסוי יחיד, חברה, מקרקעין , דיני עבודה ועוד , שכל אחד מהם הוא עולם ומלואו המצריך התמחות ספציפית.

מן הסתם , אין אפשרות לאדם , מוכשר ככל שיהיה , להתמחות בכל התחומים ולכן יש משרדים המחזיקים מספר אנשי מקצוע, המאפשרים מתן מענה למספר תחומים, ויש אחרים שמתמחים בתחומים ספציפיים.

סביר שככל שרואה החשבון ותיק ומנוסה הוא ראה התנהלות של עסקים דומים ויוכל להעניק מנסיונו ולסייע , אבל חשוב לשאול אותו.

בעת בחירת איש מקצוע, גם רו"ח, צריך להגדיר ולתאם ציפיות , מה הלקוח מצפה לקבל ומה איש המקצוע יכול לספק.
ככל שהוגדר השירות יש מקום לבקש , והצפיה היא שאם איש המקצוע לא יכול לספק שירות בתחום מסוים, הוא יפנה אותך לקולגה שזה תחום התמחותו.

התשובות אינן מהוות תחליף לייעוץ מקצועי, ואין המשיב אחראי לתוצאות השימוש בהן

יש לכם עוד שאלות ליעוץ מס - חן נוי? כנסו!

 משרד: 08-9150505         052-2605455   chen@NOYcpa.co.il

 

רוצה לצ'וטט?
 
 
 
למה  mcity

למה mcity

יולי לב מתראיין בערוץ 13

יולי לב מתראיין בערוץ 13

 
 

זכויות הפציינט בעת רשלנות רפואית

תושב העיר פונה לעו”ד ניסן מנו, מנהל פורום בתחום רשלנות רפואית ונזקי גוף, בשאלה:”ניסן שלום. הייתי בטרם בגין כאבים חזקים באוזן ובלסת. נאמר לי שיש לי דלקת באוזן. לאחר מכן התגלה שבכלל זה נובע מעומס על הצוואר שהשליך על הלסת ויצר שם מעין דלקת וטופלתי בפיזיותרפיה. האם זה נחשב לרשלנות מצד הרופא שבדק אותי בטרם והביא לי טיפות אנטיביוטיות לאוזן שבכלל לא היה בהן צורך. במידה וכן מה עושים, זה קרה לפני מס` חודשים”. לתשובת המומחה- כנסו...

מהו סעיף 26 לחוק הירושה ולמה חשוב להכירו

 

צוואה היא האמצעי המשפטי הטוב ביותר מבחינתו של אדם להורות כיצד הוא מעוניין לחלק את רכושו עם הליכתו לבית עולמו. מדובר במסמך משפטי מחייב המבוסס על כיבוד רצון המת המהווה לדברי כבוד הנשיא בדימוס, אהרון ברק, ”חלק מתרבותנו הכללית והמשפטית” וכן ”עיקרון ידוע של המשפט העברי לפיו מצווה לקיים את דבר המת”. להמשך קריאת המאמר של עו”ד גילה עיני, מומחית לדיני משפחה, גישור ועוד, כנסו...

החלקה באולם אירועים- מי ישלם פיצויים?

 

תושבת העיר פונה לעו”ד ניסן מנו, מנהל פורום בתחום רשלנות רפואית ונזקי גוף, בשאלה: ”שלום רב, הייתי בחתונה של חברתי הטובה והחלקתי בשירותים בגלל שהרצפה הייתה רטובה. עקב כך שברתי את הרגל. האם במצב כזה ניתן לתבוע ואיך מתנהל התהליך, תודה”. לתשובת המומחה- כנסו

 
 

 

 

כל מה שקורה בעיר באנר הדר
ברקי יש לי שאלה

 

מדורים