חיפוש
 
לדף הבית >>     משה סלהוב, סוכן נדלן, מודיעין >>

מה עדיף מגורים בדירה בבעלות או בשכירות

 

כותב הטור הינו משה סלהוב - יועץ וסוכן נדל”ן, מומחה לייעוץ ותיווך נדל”ן, שיווק והשקעות נדל”ן, לקניה/מכירה/השכרה. האם יש יתרון של אחד על פני השני ?על כך בטור הבא...

 

ההעדפה בין מגורים בדירה בבעלות לבין מגורים בשכירות תלויה במספר גורמים שונים, וכל אחד יש ערך משלו עבור אנשים שונים. הנה כמה פרמטרים שיכולים לשפוט על זה:

יכולת כלכלית: רכישת דירה עלולה לדרוש השקעה גדולה יותר מכיוון שיש צורך לשלם על פי ערך הדירה ולהתמודד עם הוצאות נוספות כמו תחזוקה ומיסים. מצד שני, שכירות דירה יכולה להיות אפשרות יותר גמישה ולא מחייבת השקעה גדולה פתאום.

אחריות ותחזוקה: כשאתם בבעלות דירה, אתם אחראים לתחזוקתה ולכל התיקונים הנדרשים. לעומת זאת, כשאתם משכירים, התחזוקה והאחריות על בעל הדירה.

יציבות: מי שמחזיק בבעלות של דירה, יכול להרגיש יותר יציב כמו בעלים, ולא כשוכר שעשוי להחליף מקום מגורים על בסיס תדיר יותר.

השפעת השוק: יתרונות כלכליים יכולים להיות לצד הבעלות בתנאי שיער הנכס עולה, אך יכולות להיות גם הפסדים אם מחירי הנכסים יורדים.

חופש פעולה: כשאתם בבעלות דירה, יש לכם יותר חופש לעשות שינויים ושדרוגים בדירה כפי שאתם רוצים. כשאתם משכירים, החופש פחות גמיש ויכול להיות תלוי בהסכם ובהסכמה של בעל הנכס.

בקיצור, החלטה על כך מה עדיף תלויה במטרותיכם הפרטיות, במצב הכלכלי שלכם, ובהעדפותיכם האישיות לגבי יציבות וחופש פעולה.

יש לכם עוד שאלות לסוכן נדלן - משה סלהוב? כנסו!

0524738156    הפייסבוק שלי

 
 
 
למה  mcity

למה mcity

יולי לב מתראיין בערוץ 13

יולי לב מתראיין בערוץ 13

 
 

זכויות הפציינט בעת רשלנות רפואית

תושב העיר פונה לעו”ד ניסן מנו, מנהל פורום בתחום רשלנות רפואית ונזקי גוף, בשאלה:”ניסן שלום. הייתי בטרם בגין כאבים חזקים באוזן ובלסת. נאמר לי שיש לי דלקת באוזן. לאחר מכן התגלה שבכלל זה נובע מעומס על הצוואר שהשליך על הלסת ויצר שם מעין דלקת וטופלתי בפיזיותרפיה. האם זה נחשב לרשלנות מצד הרופא שבדק אותי בטרם והביא לי טיפות אנטיביוטיות לאוזן שבכלל לא היה בהן צורך. במידה וכן מה עושים, זה קרה לפני מס` חודשים”. לתשובת המומחה- כנסו...

מהו סעיף 26 לחוק הירושה ולמה חשוב להכירו

 

צוואה היא האמצעי המשפטי הטוב ביותר מבחינתו של אדם להורות כיצד הוא מעוניין לחלק את רכושו עם הליכתו לבית עולמו. מדובר במסמך משפטי מחייב המבוסס על כיבוד רצון המת המהווה לדברי כבוד הנשיא בדימוס, אהרון ברק, ”חלק מתרבותנו הכללית והמשפטית” וכן ”עיקרון ידוע של המשפט העברי לפיו מצווה לקיים את דבר המת”. להמשך קריאת המאמר של עו”ד גילה עיני, מומחית לדיני משפחה, גישור ועוד, כנסו...

החלקה באולם אירועים- מי ישלם פיצויים?

 

תושבת העיר פונה לעו”ד ניסן מנו, מנהל פורום בתחום רשלנות רפואית ונזקי גוף, בשאלה: ”שלום רב, הייתי בחתונה של חברתי הטובה והחלקתי בשירותים בגלל שהרצפה הייתה רטובה. עקב כך שברתי את הרגל. האם במצב כזה ניתן לתבוע ואיך מתנהל התהליך, תודה”. לתשובת המומחה- כנסו

 
 

 

 

יש לי שאלה לגדי ברקאי
ברקי יש לי שאלה

 

מדורים