חיפוש
 
לדף הבית >>     יובל רותם, מאמן שחייה, מודיעין >>

מאמני שחייה: איך לשפר את יכולת השחייה והנשימה במים

 

מאמני שחייה: כותב הטור הינו יובל רותם, מאמן שחייה, אלוף ישראל בשחייה, מאמן שחייני נבחרת ישראל, מנהיג שיטת לימוד חדשנית באווירה צעירה ורעננה לכל הגילאים. מה נדרש לעשות עלמנת לשפר את יכולת השחייה ובד בבד את יכולת הנשימה? 

 

כדאי לשפר את יכולת השחייה ואת הצורך בנשימה נדרשת אימון קבוע והכרת לטכניקות נכונות. הנה מספר דרכים לשפר את יכולת השחייה ואת הצורך בנשימה:

  1. אימון קבוע: שחייה באופן קבוע ומתמשך יכולה לשפר את היכולת הגופנית והנשימה שלך. נסה להתאמן בבריכה כמה פעמים בשבוע כדי לחזק את השרירים ולשפר את ביצועיך.

  2. פיתוח טכניקה נכונה: למד טכניקות שחייה שונות והתאמן בהן בכדי לחסוך במאמץ ולשפר את היכולת שלך. טכניקות כמו יכולת נשימה תקינה, התנגדות נכונה במים ותנועות יעילות יכולות לעזור לך להשיג יכולת נשימה טובה יותר.

  3. אימון התנגדות וכוח: התאמן גם מחוץ למים כדי לחזק את השרירים שמשמשים בשחייה, כמו גם את השרירים הקרובים לריאות. זה יכול לסייע לך להתמודד עם התנגדות המים בזמן השחייה ולהפחית את הצורך בנשימה לאורך השחייה.

  4. אימון במסלולים ארוכים ונשימה רציפה: נסה לשחות במסלולים ארוכים ולקחת נשימות באופן רציף ושווה. זה יכול לעזור לך להתאמן ולשפר את יכולת הנשימה שלך במצבי שחייה ארוכים יותר.

  5. מדיטציה ורגיעה: טכניקות רגיעה כמו מדיטציה ויוגה עשויות לעזור לך לשלוט על הנשימה שלך ולשפר את היכולת הנשימתית שלך במים.

ביציאה לשחייה בכל פעם, תזכור להתחמם ולהתרגל לאט למים קרים. תרגיש את הנשימה שלך, ותקפוץ למים כשאתה מוכן. שמירה על אימונים סדורים, תוכל לשפר את היכולת שלך בשחייה ואת הנשימה שלך במים.

יש לכם עוד שאלות למאמן שחייה יובל רותם? כנסו!

נייד: 052-4545047

אתר: www.swim-worlds.co.il

דברו איתנו ב whatsapp   
רוצים עוד פרטים? כנסו!

 

רוצה לצ'וטט?
 
 
 
למה  mcity

למה mcity

יולי לב מתראיין בערוץ 13

יולי לב מתראיין בערוץ 13

 
 

זכויות הפציינט בעת רשלנות רפואית

תושב העיר פונה לעו”ד ניסן מנו, מנהל פורום בתחום רשלנות רפואית ונזקי גוף, בשאלה:”ניסן שלום. הייתי בטרם בגין כאבים חזקים באוזן ובלסת. נאמר לי שיש לי דלקת באוזן. לאחר מכן התגלה שבכלל זה נובע מעומס על הצוואר שהשליך על הלסת ויצר שם מעין דלקת וטופלתי בפיזיותרפיה. האם זה נחשב לרשלנות מצד הרופא שבדק אותי בטרם והביא לי טיפות אנטיביוטיות לאוזן שבכלל לא היה בהן צורך. במידה וכן מה עושים, זה קרה לפני מס` חודשים”. לתשובת המומחה- כנסו...

מהו סעיף 26 לחוק הירושה ולמה חשוב להכירו

 

צוואה היא האמצעי המשפטי הטוב ביותר מבחינתו של אדם להורות כיצד הוא מעוניין לחלק את רכושו עם הליכתו לבית עולמו. מדובר במסמך משפטי מחייב המבוסס על כיבוד רצון המת המהווה לדברי כבוד הנשיא בדימוס, אהרון ברק, ”חלק מתרבותנו הכללית והמשפטית” וכן ”עיקרון ידוע של המשפט העברי לפיו מצווה לקיים את דבר המת”. להמשך קריאת המאמר של עו”ד גילה עיני, מומחית לדיני משפחה, גישור ועוד, כנסו...

החלקה באולם אירועים- מי ישלם פיצויים?

 

תושבת העיר פונה לעו”ד ניסן מנו, מנהל פורום בתחום רשלנות רפואית ונזקי גוף, בשאלה: ”שלום רב, הייתי בחתונה של חברתי הטובה והחלקתי בשירותים בגלל שהרצפה הייתה רטובה. עקב כך שברתי את הרגל. האם במצב כזה ניתן לתבוע ואיך מתנהל התהליך, תודה”. לתשובת המומחה- כנסו

 
 

 

 

יש לי שאלה לגדי ברקאי
כל מה שקורה בעיר באנר הדר

 

מדורים