חיפוש
 
לדף הבית >>     משה סלהוב, סוכן נדלן, מודיעין >>

כיצד נדע האם יש לדירה חריגות בנייה

 

הכותב הינו משה סלהוב - יועץ וסוכן נדל”ן, מומחה לייעוץ ותיווך נדל”ן, שיווק והשקעות נדל”ן, לקניה/מכירה/השכרה. מה ניתן לעשות כדי לוודא זאת? על כך בטור הבא...

 

 כדי לדעת האם יש חריגות בנייה בדירה, ישנם כמה דרכים שבאפשרותך לנסות:

  1. בדוק את התיעוד המקורי של הדירה: בעת רכישת הדירה, יש לבדוק את תיעוד הבניה המקורי שלה. תיעוד זה כולל תוכניות בניה, אישורים ורישיונות. אם יש חריגות בנייה, הן צריכות להיות מצויות בתיעוד זה.

  2. בדוק את התיעוד המוזן לרשות המקומית: רשויות המקומיות יכולות לספק מידע נוסף על חריגות בנייה בדירה. ניתן ליצור קשר עם רשות המקומית שלך ולשאול אותם על המידע הזמין לגבי הדירה שלך.

  3. ישנם כמה כלים טכנולוגיים שיכולים לסייע בגילוי חריגות בנייה בדירה. הנה כמה מהם:

    1. אפליקציות ואתרים לבדיקת תכניות בניה: ישנם אפליקציות ואתרים שמאפשרים לך לבדוק את התכניות המקוריות של הבניה של הדירה. באמצעות כלי כאלה, תוכל לבדוק אם ישנן חריגות בנייה מוזנות בתכניות.

    2. מסדי נתונים עירוניים: רשויות מקומיות וממשלתיות מספקות מסדי נתונים עירוניים שמכילים מידע על חריגות בנייה. ניתן להשתמש במסדי נתונים כאלה כדי לבדוק את המידע הזמין לגבי הדירה שלך.

    3. תוכנות תכנון ועיצוב: ישנן תוכנות תכנון ועיצוב דירות שמאפשרות לך ליצור תכניות ולבדוק אותן לגבי חריגות בנייה. תוכנות כאלה יכולות להציג לך את התכניות המקוריות של הדירה ולעזור לך לזהות חריגות בנייה.

    אלו רק כמה דוגמאות לכלים טכנולוגיים שיכולים לסייע בגילוי חריגות בנייה בדירה. כדי למצוא את הכלים המתאימים ביותר עבורך, כדאי לחפש בחנויות האפליקציות או לעיין במקורות מקוונים המתמחים בתחום זה. אני מקווה שתמצא את הכלים שיעזרו לך לגלות האם יש חריגות בנייה בדירה שלך.

מקווה שאלו יהיו לך כלים שיעזרו לך לגלות האם יש חריגות בנייה בדירה שלך. אם יש לך שאלות נוספות, אני כאן כדי לעזור!

בברכה,
משה סלהוב

יש לכם עוד שאלות למשה סלהוב, סוכן נדלן? כנסו!

0524738156    הפייסבוק שלי

 
 
 
למה  mcity

למה mcity

יולי לב מתראיין בערוץ 13

יולי לב מתראיין בערוץ 13

 
 

זכויות הפציינט בעת רשלנות רפואית

תושב העיר פונה לעו”ד ניסן מנו, מנהל פורום בתחום רשלנות רפואית ונזקי גוף, בשאלה:”ניסן שלום. הייתי בטרם בגין כאבים חזקים באוזן ובלסת. נאמר לי שיש לי דלקת באוזן. לאחר מכן התגלה שבכלל זה נובע מעומס על הצוואר שהשליך על הלסת ויצר שם מעין דלקת וטופלתי בפיזיותרפיה. האם זה נחשב לרשלנות מצד הרופא שבדק אותי בטרם והביא לי טיפות אנטיביוטיות לאוזן שבכלל לא היה בהן צורך. במידה וכן מה עושים, זה קרה לפני מס` חודשים”. לתשובת המומחה- כנסו...

מהו סעיף 26 לחוק הירושה ולמה חשוב להכירו

 

צוואה היא האמצעי המשפטי הטוב ביותר מבחינתו של אדם להורות כיצד הוא מעוניין לחלק את רכושו עם הליכתו לבית עולמו. מדובר במסמך משפטי מחייב המבוסס על כיבוד רצון המת המהווה לדברי כבוד הנשיא בדימוס, אהרון ברק, ”חלק מתרבותנו הכללית והמשפטית” וכן ”עיקרון ידוע של המשפט העברי לפיו מצווה לקיים את דבר המת”. להמשך קריאת המאמר של עו”ד גילה עיני, מומחית לדיני משפחה, גישור ועוד, כנסו...

החלקה באולם אירועים- מי ישלם פיצויים?

 

תושבת העיר פונה לעו”ד ניסן מנו, מנהל פורום בתחום רשלנות רפואית ונזקי גוף, בשאלה: ”שלום רב, הייתי בחתונה של חברתי הטובה והחלקתי בשירותים בגלל שהרצפה הייתה רטובה. עקב כך שברתי את הרגל. האם במצב כזה ניתן לתבוע ואיך מתנהל התהליך, תודה”. לתשובת המומחה- כנסו

 
 

 

 

כל מה שקורה בעיר באנר הדר
יש לי שאלה לגדי ברקאי

 

מדורים