טחינה או חומוס- זאת השאלה!
תושבת העיר פנתה ללינה צ’רקסוב, מנהלת פורום בתחום נטורופתיה, תזונה וכושר, בשאלה: ”היי לינה אשמח לדעת מה יותר בריא טחינה או חומוס ולמה, וכמה מומלץ לצרוך ביום, תודה”. תשובת לינה בטור ובכתבה שלפניכם
טחינה או חומוס - זאת השאלה!
טחינה וחומוס זה שני מאכלים שונים בהרכב תזונתי וקלורי. חומוס זה קטנייה (פחמימה)בעלת הרכב חלבוני די גבוה, טבעוניים צורכים אותו יחד עם דגנים כדי להשיג קמות חלבון גבוה..
טחינה כוללת זרעים בעלת קמות שומן גבוה בהרכב שלה..
צורכים את הטחינה כדי להשיג מינרלים, סידן ברובו, מהטחינה..
ממליצה לצרוך את שניים ,כמובן תלוי איך הגוף מקבל קטניות או לא מה חומוס, אבל שני מאכלים האלה בריאים מומלצים במינון לא מופרז..
יש לכם עוד שאלות ללינה צ`רקסוב לנציאנו נטורופתיה ואימון כושר? כנסו!
054-7515741